" /> Carte de Colorat pentru Adulti -The Secrets Journey to the Inner Self - Cadouri Speciale

Carte de Colorat pentru Adulti -The Secrets Journey to the Inner Self

The Secrets Journey to the Inner Self

coloring-books-for-adults

Este cartea de colorat pentru adultii care doresc sa se reconecteze cu creativitatea lor interioara, dobandind relaxarea prin culoare in minunata lume a artei.

O mica evadare din propriul coditian, ne modeleaza principiile vietii, iar orice forma de eliberare ne face mai buni, mai iubitori, mai recunoscatori influentand propriul nostru destin spre propria reusita.

O modalitate simpla si necostisitoare pentru a atinge starea de relaxare prin calm si liniste, sunt modelele de colorat conceput special de-a parcurge o calatorie intr-un univers magic, unde veti descoperi secretele care stau la baza unei vieti implinite.

Viata reprezinta forta iubirii pentru tot ce ne inconjoara si ne face sa o traim, sa o simtim si  sa o iubim.

Calatoria pe care o alegem in viata noastra ne v-a reprezenta mereu si ne va forma perspectiva asupra propriului univers al cunoasterii implicandu-ne in propria descoperire.

Sa apreciem frumosul din viata noastra, sa alegem lucrurile ce ne incanta sufletul, asa vom intelege secretele vietii.

 

Modelele de colorat iti vor permite sa patrunzi in propria lume, fara limite, destinzandu-te in fiecare zi cateva minute pentru a intra in universul minunat al culorilor.

Cartea, ofera o larga varietate de modele de colorat cu dragoste detaliate, inconjurate cu diverse afirmatii pozitive motivatoare pentru viata de zi cu zi, si diverse modele de colorat concepute pentru a stimula perseverenta, curajul, increderea prin puterea iubirii.

 

 

Modelele de colorat variaza in complexitate de la incepatori la experti, incepand cu modele realistice intr-o combinatie frumoasa cu forme geometrice, Mehndi design, mandale care activeaza energia pentru fiecare zodie, felicitari personalizate pentru fiecare zodie perfecte si pentru a fi facute cadou celor dragi, mirajul naturii, modele florale, universul minunat al necuvantatoarelor, modele fanteziste, toate oferind o gama larga de provocari interesante. Concentrandu-va atentia asupra “ la ceva” complet diferit de ceea ce faceti zi de zi, puteti beneficia intr-un timp relativ scurt de o schimbare majora atat la nivel mental, fizic cat si emotional.

 

 

Cartea de colorat pentru adulti  este pasul perfect de-a redescoperii iubirea si recunostinta pentru tot ce ne inconjoara, ofera pana la 44 modele, toate concepute pentru a incuraja dexteritatea motorie fina si autodescoperirea –7 beneficii

  1. dobandirea increderii in sine,

  2. dezvoltarea abilitatii de integrare armonioasa in familie si societate,

  3. intarirea capacitatii de concentrare,

  4. stimularea creativitatii,

  5. stimularea fanteziei,

  6. relaxarea si

  7. eliberarea de stres.

 

 

Oricine se poate bucura de aceasta carte de colorat, folosind creioane colorate, pixuri cu gel,  markere, pasteluri, pentru a crea Propria Opera de Arta.

 

Coloratul este o forma de terapie prin arta, care stimuleaza imaginatia, fara a fi nevoie de stapanirea unor tehnici artistice sofisticate. Este chiar o forma de meditatie, de introspectie si explorare a Sinelui.

Redescoperiti Relaxarea, Iubirea, Fericirea de-a Trai si Bucuria de-a Colora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *