" /> Cum sa te imbraci la o intalnire importanta sau la o prezentare - Cadouri Speciale

Cum sa te imbraci la o intalnire importanta sau la o prezentare

[as_tejus_mu_carousel id=5]

vestimentatie prezentari 1Pentru foarte multi, intreaga cariera poate depinde de prestatia din cadrul primei prezentari importante. A tine un discurs in fata unei Sali pline de oameni constituie un test lansat de univers ca sa vada cat de bine te descurci. Atunci cand ti se cere sa pregatesti o serie de de informatii, analize si recomandari in vederea unei prezentari, de rezultatul acesteia depind promovarea ta, respectul colegilor si urmatorul pas in cariera. Sau nu. Si tine minte: o prezentare de succes iti va da foarte multa incredere in tine.

 

Hainele de serviciu sunt ca un magnet pentru lichidele care pateaza. Aceasta atractie este maxima chiar inaintea unei intalniri importante – Scot Adams

 

De fiecare data cand se intrevede o prezentare sau o intalnire importanta, este timpul sa scoateti din garderoba Costumul. Doamnelor, nu este vorba despre un costum in adevaratul sens al cuvantului. Ma refer la o tinuta care surprinde perfect energia eforturilor tale profesionale. Vrei ca tinuta ta impecabila sa emane incredere si profesionalism in timp ce ii uimesti pe toti cu inteligenta si creativitatea ta. ASTA inteleg eu prin Costum.

 

Ia-ti munca in serios, insa niciodata pe tine insati – Margot Fontein

vestimentatie prezentariFemeile au evoluat mult in ultimele decenii. Nu mai sunteti nevoite sa va ascundeti feminitatea sau sa luati un aer masculin pentru a emana putere. Poti si trebuie sa-ti imbratisezi feminitatea atunci cand faci sa vibreze Costumul. Nu  te teme ca vei fi prea imbracata. Prin acest pas vestimentar, le vei da de inteles tuturor ca iti ei in serios postul si ca le respecti parerile. Si iti vor intoarce si ei, la randul lor, respectul.

Nu pot sublinia indeajuns de mult importanta calitatii si combinarii articolelor vestimentare in cadrul unei prezentari. Orice femeie arata divin intr-un sacau croit pe corp si o fusta care-I scoate in mod ireprosabil in evidenta coapsele, fara sa o faca sa para prea provocatoare. Aceste costume bine croite, pe corp, sant apanajul puterii si iti dau un aer elegant si sofisticat.

Atunci cand sustii o prezentare, trebuie sa emani incredere, chiar si atunci cand ai emotii.Postura reprezinta cheia succesului, iar tinuta este armura  ta. Trageti-va umerii inapoi, doamnelor! De asemenea este necesar un sutien bun sau orice alt articol care te ajuta sa-ti modelezi siluieta. Pe langa o siluieta conturata, culoarea joaca un rol extrem de important. Gandeste-te bine la mesajul pe care vrei sa-l transmiti si alege culorile in consecinta.

Iti doresti sa transmiti sobrietate? Alege un gri metalic.

Eficienta maxima? Alege o combinatie de alb-negru sau un costum negru cu dungi albe.

Profesionalism si cordialitate? Alege tweedul, culoarea piersici sau bejul.

 

Hainele sugereaza , conving, denota, insinueaza,mint si exercita o presiune subtila asupra interlocutorului in timp ce persoana pe care le poarta vorbeste sincer si deschis despre alte subiecte. – Anne Hollander

 Cum sa te pregatesti pentru o prezentare?

Creaza-ti un look care sa transmita siguranta de sine si o atitudine prietenoasa si care sa-ti puna in valoare silueta. Priveste imaginea de ansamblu. Imagineaza-ti ca-ti rezolvi sarcinile de serviciu cu aplomb si ca stralucesti ca o stea atunci cand vine momentul prezentarii.

Vei reusi!

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *