" /> OUA DECORATE CU TEHNICA QUILLING - Cadouri Speciale

OUA DECORATE CU TEHNICA QUILLING

Quilling sau hârtie filigran este o arta care implica utilizarea de benzi de hârtie care sunt rulate, într-o forma, si lipite impreuna pentru a crea modele decorative. Hârtia este înfasurata în jurul unui ac pentru a crea o forma de baza sub forma de bobina. Hârtia este lipita la vârf, iar aceste bobine cu forme sunt aranjate pentru a forma flori, frunze, si multe  alte modele diverse folosite ca ornamente,  oferind  unicitate, creativitate si frumusete.

11 Idei de Modele Decorative cu  Tehnica QUILLING

tehnica-quilling-2tehnica-quilling-3tehnica-quilling-4tehnica-quilling-5

 

NECESAR MATERIALE PENTRU OUA DECORATE CU TEHNICA QUILLING: 

SANYO DIGITAL CAMERAfoarfeca, cleste cu varful ascutit, un ac mare, lipici,sau aracet, coli A4 colorate,  coji de oua intacte (continutul oului sa fie scos), Colile A4 vor trebui taiate in suvite de 3-5 mm latime, astfel ca, ideal ar fi sa aveti acces la un Shredder (o masina de distrus documente). Daca nu aveti, se pot taia cu foarfeca, dupa insemnarea lor cu creionul, dar va dura ceva mai mult.

TEHNICA-QUILLING-1Se va lua fiecare fasiuta, se va rula cu  ajutorul un ac mai mare de la cap la cap,  . Dupa aceasta, unora li se lipeste capatul dinspre afara, formandu-se rotite simple, stranse. Celelalte se lasa pe masa, sa se destinda, si  abia apoi li se lipeste capatul, turtindu-l totodata, formand un unghi ascutit.

 

 

TEHNICA-QUILLING-2

 

 

 

Aceasta va fi lacrima. Aceste doua forme, mai usoare, vor fi de ajuns pentru  decorarea oualelor.

 

 

 

decoratiuni oua paste 2

 

 

Se “unge” oul pe portiuni cu lipici (aracet) si se aplica formele, dupa imaginatia fiecaruia, nelasand spatii neocupate prea mari.

Necesita rabdare, pentru ca fasiutele rulate vor trebui tinute cateva secunde pana fac priza si se lipesc, dar rezultatul este pe masura efortului:                        

 

decoratiuni oua paste 1

 

 

oualele vor arata  ca niste bijuterii!

 

 

 

 

Ti-a placut acest Post?
Arata-l si prietenilor tai printr-un “Share” pe Facebook.

Multumesc!

Un comentariu

  1. cadouspe spune:

    Thank you very much and I waiting you to come back.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *