" /> Te Promovam - Cadouri Speciale

Te Promovam

 

Inspiratia, izvor nelimitat de idei

Scopul site-ului Cadouri Speciale este de-a incuraja oamenii sa-si foloseasca cat mai mult creativitatea si Impreuna putem dezvolta comunitatea oamenilor creativi si talentati.

Te Promovam:

 1. Te primim pe pagina nostra de Facebook https://www.facebook.com/CadouriSpeciale.net alaturi de maestri si ucenici.

 2. Acum ai oportunitatea sa devii colaborator asociat al acestui site.

 3. Preluam un articol-tutorial de la tine de pe site/ blog.

Beneficii:

 1. Avantaj de-a obtine Promovare Gratis pe pagina nostra de Facebook https://www.facebook.com/CadouriSpeciale.net, cu link direct inspre profilul tau

 2. Acces rapid la informatii utile, verificate, de la ceilalti maestri si ucenici

 3. Un numar cat mai mare de Cititori noi pe blogul/ site-ul tau

 4. De aici de pe site-ul Cadouri Speciale la tine pe profil Link direct

Maestrul si ucenicul:

Ce calitati are un maestru? Maestrul este o persoana fizica, expert in munca sa, detinand tehnici pe care le stapaneste foarte bine, si de multe ori dornic de-a le impartasii si ucenicilor, atat in mediul offline, cat si online. Daca detii aceasta calitate, asadar vei aparea pe site sau in reteaua facebook cu numele tau, aducand un plus de valoare persoanelor dornice de-a invata si ele.  

Ce isi doreste un ucenic? Ucenicul e acea persoana dornica care vrea sa invete, avand  nevoie de indrumarea unui maestru pentru al ajuta in ceea ce si-a propus sa faca. Prin tehnicile pe care le stapaneste, un maestru va alege calea cea mai usoara de-ai impartasii ucenicului din ceea ce stie si il poate incuraja si inspira sa-si foloseasca cat mai mult creativitatea, toate astea intr-un timp foarte scurt ca sa poata obtine si el ceea ce si-a propus. Asadar site-ul Cadouri Speciale este locul ideal unde ucenicul poate sa-si descopere multe talente sub indrumarea maestrilor.

Cum poti sa devii asociat al acestui site? Preferabil ar fi sa ai propriul tau site sau blog  si sa se incadreze ca tematica in specificul (DIY, handmade). Daca articolele tale indeplinesc conditiile de mai jos, iti facem urmatoarea propunere:

Ne angajam ca:

 • o data pe luna sa preluam obligatoriu un articol-tutorial de la tine de pe site/ blog si sa-l urcam pe site-ul Cadouri Speciale in meniul Diy Tutoriale

 • articolul tau sa fie promovat si pe pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/CadouriSpeciale.net

 • sa il re-editam,respectandu-i continutul, astfel incat aparitia lui ca text dublu (sa nu fie depunctat) la citirea de catre Google

Ce trebuie tu sa faci? Sa pui site-ul Cadouri Speciale in blog roll sau ca banner la tine si daca ai cont pe Facebook sa apreciezi pagina in care vei fi promovat.

Vrei sa preluam  din cand in cand un articol de la tine? Ei bine, trimite-ne link-ul catre articolul tau si noi il vom publica.

Ce fel de articole-tutoriale dorim sa publicam:

Articolele-tutoriale sa fie:

 • utile ca informatie

 • explicite ca text, iar fotografiile sa fie de calitate (asta va fi in avantajul tau;  lungimea textului sau numarul de fotografii nu conteaza)

 • cu idei inedite, ceva nou si placut

 • semnate cu numele tau, adica sa iti apartina.

Ca tematica, suntem interesati de:

DIY(do-it-yoursef), tot ce e handmade, arts and crafts, activitati pentru copii, idei de amenajare a locuintei, idei de retete culinare creative, produse efectuate manual din materiale reciclate. Daca am omis ceva, puteti veni cu propuneri, noi le acceptam!. Arunca o privire pe pagina noastra de facebook si iti poti face sigur o idee.

Mai exact, cum colaboram:

Trimite un mesaj aici in care sa precizezi cum iti doresti sa colaboram si imediat vei fi contactat/a  pentru a afla cat mai multe detalii. O data stabilita forma de colaborare, este  suficient sa ne trimiti linkul cu noul tau articol.

Mentionam ca orice mesaj pe care il primim de pe pagina de contact nu este facut public, pentru a proteja datele oferite de colaboratori.

E simplu, un share, si atat de multe beneficii!

Iti asteptam mesajul aici.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *